• BICYCLE TIRE
  • WHEELCHAIR TIRE
  • MOTORCYCLE TIREMOTORCYCLE TIRE

Tianjin Alloh Téhnologi CO.ltd aya di kota industri sapedah kawentar - Tianjin. Kami produser profésional sarta éksportir keur ban sapedah na tube, ban motor na tube, utamana radial ban motor anu produk anyar urang, kami pabrik mimiti ngahasilkeun radial ban motor di domastic.At waktos urang ngamekarkeun bentuk -filled ban padet na ban PU mun cocog pasar husus menta.

produk Center

pabrik Témbongkeun

warta Center